Wat u mogelijk nog niet wist .. en hoe u nog méér te weten kan komen.

Toegegeven, het is wellicht niet evident om de bomen door het email marketing bos te zien. Met honderden - zoniet duizenden - aanbieders die elk met een verschillend technisch platform werken. Die diverse opties aanbieden op het vlak van verzending, opvolging en rapportering. En die meestal ook nog eens een ander prijsmodel hanteren. MonoMail wil zo transparant mogelijk zijn. Vandaar dat we de meest gehoorde vragen alvast op deze pagina bundelen. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Go MonoMail!

Overtuigd? Word een zorgeloze MonoMail gebruiker en start vandaag nog met uw allereerste campagne!


Contacteer ons

MonoMail is een dienst van Pixelpanic. Hebt u vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u onmiddellijk aan de slag gaan met MonoMail? Geef ons een seintje via e-mail of bel +32 472 83 03 08. Pixelpanic is een one-man web consultancy een ruime (interactieve) communicatie-ervaring combineert met een stevige technische bagage. Pixelpanic bedenkt, ontwerpt én bouwt websites, applicaties en campagnes.

Gratis?

Eerst even uitproberen voordat u verdere stappen zet? Geen probleem! Gebruik één van de gratis MonoMail templates en verstuur vandaag nog uw e-mail campagne. Op die manier betaalt u enkel voor de verzending. Eénmaal overtuigd kan u perfect overstappen naar een eigen, op maat gemaakte template.

Prijzen

Ons prijsmodel is bijzonder eenvoudig: u betaalt een vaste kost van €8 per verzonden campagne en een kost per contact van €0,02. Stel dat u een nieuwsbrief verstuurt naar 500 contacten, dan betaalt u €18. Voor 1000 contacten wordt dat €28 en voor 2000 €48. Stuurt u een mailing naar een grotere groep contactpersonen of verkiest u een vaste kost per maand, vraag dan snel naar een aangepaste offerte en voorwaarden.

Maak gebruik van één van onze gratis test templates of kies voor een gepersonaliseerd ontwerp. Wij maken een kant-en-klare (en uitvoerig geteste) template op basis van een aangeleverd ontwerp (€350) of ontwerpen op basis van uw wensen en huisstijl een unieke template (€560). Voor specifieke projecten en integraties zitten we best eerst even samen.

Veelgestelde vragen

Op welke manier kan ik betalen?
De keuze is aan u. Ofwel kiest u voor VISA en betaalt u onmiddellijk bij verzending, ofwel krijgt u van ons een maandelijkse factuur.
Kunnen contacten zich inschrijven via mijn website?
U kan zowel gebruik maken van het formulier dat wordt aangeboden via de MonoMail als van de (meer technische maar ook meer uitgebreide) API.
Ik gebruik een andere e-mail marketing tool. Kan ik makkelijk overstappen naar MonoMail?
Jawel, MonoMail biedt een eenvoudige mogelijkheid om uw bestaande adreslijsten te importeren.
En kan ik ook weer overstappen van MonoMail naar een andere tool?
Ook dat is geen probleem. Met een export van uw adresbestand (in Excel) kan u makkelijk uw bestaande gegevens mee nemen.
Ben ik gebonden aan een contract?
Neen, u betaalt enkel voor de campagnes die u effectief verzendt en kan op ieder ogenblik beslissen om te stoppen of om over te schakelen op een ander systeem.
Is de MonoMail tool ontwikkeld door Pixelpanic?
Neen, MonoMail is een aangepaste versie van CampaignMonitor, wellicht één van de beste email marketing tools die op de markt beschikbaar zijn.
Ik beheer zelf een CampaignMonitor account. Moet ik dan overschakelen?
Neen, u kan MonoMail ook inschakelen voor bijvoorbeeld enkel een template design of website integratie.
Ik heb een vraag die nog niet gesteld is. Hoe krijg ik een antwoord?
Stuur even een mailtje. We helpen u graag verder!